Què passa al CEIP Errando Vilar?

El CEIP Errando Vilar protesta per les deficiències de l'edifici que, fins ara, ninguna administració assumia
Qualsevol persona que haja transitat per davant del CEIP Errando Vilar els darrers dies de setembre, se n'haurà adonat que hi havia penjades unes pancartes amb missatges de protesta dirigits a l'empresa Ciegsa i la Conselleria. Què significa això? Qui gosa protestar per la construcció d'un edifici públic? Què ha ocorregut?
Segons hem pogut confirmar, es veu que el flamant nou col·legi, després d'anys d'esperar, que va enlluernar la societat d'Almassora a principis del curs 2009-2010, "ha fet aigües" (literalment) des del primer dia. Finalment, i només com a conseqüència de les pressions de la comunitat escolar (AMPA i claustre) s'ha donat una eixida: donat que l'empresa constructora no ha arreglat els desperfectes, a partir d'ara el manteniment de les instal·lacions les assumirà l'Ajuntament i després li passarà la factura a la Generalitat*. A buenas horas...
En qualsevol cas, la convocatòria de protesta prevista per al 24 de setembre de 2010 (divendres) no es va auturar i, amb 85%-90% de seguiment per part dels xiquets i xiquetes (segons la Direcció del CEIP) es va desenvolupar una concentració pacífica que pretenia expressar el malestar general.
I vosaltres us preguntareu: si amb una cridà (sic) era suficient (com afirma el periòdic Mediterraneo), per què s'ha hagut d'arribar a l'extrem de convocar una manifestació? Ningú no és capaç d'actuar abans de que el riu es desborde?
Aquestos problemes derivats d'equipaments públics nous no són una novetat. De fet, a Almassora tenim exemples recents (recordeu la façana de l'IES Vila-roja) encara que, curiosament, alguns mitjans (els MCL) no se n'han fet ressò.
En fi. Una mostra més de la contaminació informativa que vivim en Almassora.
* La política liberal que consisteix a aprimar l'Estat deslligant-lo de funcions bàsiques ens porta a contractar serveis a empreses que només busquen l'enriquiment fàcil, el benefici econòmic i basen tota la seua acció en els diners, sense tindre en compte que és la ciutadania la que reb els serveis, en aquest cas xiquets i xiquetes que poc entenen de diners... encara. Les administracions i, sobretot, els que les governen ho haurien de tindre present en els propers anys abans de desmantellar tot allò públic que ens ha fet crèixer.

Comentaris

  1. I no passa res, tranquils tots els polítics que me jugue un ou a que a les properes eleccions locals del 2011, en eixa zona, seguirem amb una abstenció superior al 50% i una vegada més guanyarà el PP amg majoria absoluta, partit que no li ha plantat cara a la Conselleria i que amb la seva indiferència és cómplice directe d'aquesta forma de fer política dels nostres polítics valencias.
    Voleu canvis? doncs el dia de Santa Quitera us desplaceu fins al col.legi electoral i apliqueu l'única arma que conèix la classe política: El Vot a la urna. És un esforç molt gran ja ho sé, però les conseqüències poden ser també molt positives per a totes i totes els que us trobeu en aquestes situacions, per què pijor ja comença a ser difícil estar...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Podeu fer tota mena de comentaris sempre que siguen respectuosos i empreu un llenguatge no despectiu i sense cap insult. Aquells comentaris que no cumplisquen amb això, seran esborrats.

Entrades populars d'aquest blog

CRÍTICA DE LIBROS: "La Orgía perpetua (Flaubert y Madame Bovary)", de M. Vargas Llosa

CRÍTICA DE LIBROS: “Volver a dónde” de Antonio Muñoz Molina - 343 págs.

LES VARIETATS LOCALS. Importància del manteniment de la diversitat en les espècies conreades i seguretat alimentària