El metro de València de 2006: una vergonya que no aconseguiran silenciar

La veritat silenciada de l'accident del metro de València de 2006
Aquesta pàgina web informa sobre les misèries i les mentides per impedir el coneixement de la veritat sobre el major accident de metro d'Espanya, que va provocar 43 morts i 47 ferits:


Ser almassorí i valencià sempre havia estat un orgull. Com algú diria fa temps, alguns estimaven dolorosament la nostra terra, fins i tot, respectàvem aquelles persones amb ideologies contràries perquè creiem poderosament en la democràcia, en la llibertat i en la igualtat. Potser som ingenus i a poc a poc hem descobert que els somnis de joventut acaben sempre per esvair-se.
Aquesta història de l'accident del metro de València és un més dels episodis de l'escarni social, la sorna humiliant i la indecència d'uns governants que s'han burlat de tota la societat valenciana des de 1995, es burlen i es burlaran.
Probablement, no hi haurà en la història un poble més submís i més ingrat que el valencià. Afortunadament, encara a alguns encara els queda una mica de dignitat i no defugen alçar la veu.
Ara per ara fa molta vergonya ser valencià i costa molt quedar-se de braços creuats mentre ens denigren, ens pixen i ens massacren dia rere dia.
Tant de bo canvien prompte les coses.

Comentaris

  1. Estupendo artículo, que airea una "omerta", un silencio que grita entre todos los valencianos con sentido de justicia. mi felicitación.
    Tenemos más de seis millones de parados, pero el Ayuntamiento no descansa: Ha incorporado una bicicleta eléctrica al parque de vehículos. Y, por si fuera poco, ha compardo también guantes, un casco y bandas reflectantes...
    Para que luego digan que se están cruzados de brazos. Da grima verlos posando ante la bici y con un trípode cutre de la Policía Local.
    Sí, queridos ciudadanos, estamos en manos de cabezas bien pensantes.
    Aunque uno hubiera preferido que sus cabezas simplemente PENSASEN y sus MANOS ejecutasen.
    ¡¡Hay que volverlos a votar!!

    EN EL ROSTRO LLEVO EL FRACASO (PSEUDÓNIMO)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Podeu fer tota mena de comentaris sempre que siguen respectuosos i empreu un llenguatge no despectiu i sense cap insult. Aquells comentaris que no cumplisquen amb això, seran esborrats.

Entrades populars d'aquest blog

CRÍTICA DE LIBROS: "La Orgía perpetua (Flaubert y Madame Bovary)", de M. Vargas Llosa

CRÍTICA DE LIBROS: “Volver a dónde” de Antonio Muñoz Molina - 343 págs.

LES VARIETATS LOCALS. Importància del manteniment de la diversitat en les espècies conreades i seguretat alimentària