Resultats de les Eleccions Municipals 2011 a Almassora

El PP obté la majoria absoluta dels regidors però no té la majoria dels vots

Hem sentit pocs coets. Potser l'alegria del PP no siga tanta com fa 4 anys. Podem afirmar que en les eleccions municipals de 22 de maig de 2011 la dreta ha guanyat la majoria absoluta dels regidors (11) però han perdut en número de vots (4.854 enfront de 5.565 dels altres quatre partits que concorrien).
Amb això podem dir que la dreta d'Almassora tindrà la força política suficient per a governar (gràcies a una llei injusta i contrària a la ciutadania) però ja han perdut l'hegemonia i la força moral amb què han dirigit els últims 4 anys.
Aquell vell i manipulat discurs de l'alcalde i de la resta del PP (sobre que la majoria de la gent els recolzava) ja no serà possible gràcies, sobretot, a uns resultats històrics del Bloc que ha incrementat en 1.000 vots des de 2007 i a que el PSOE no ha caigut tant com les enquestes preveïen (només han perdut 300 vots).
En tot cas, els altres dos partits que no han obtingut representació han incrementat el seu número de vots respecte a les últimes eleccions de 2007.
Podem fer moltes lectures però, a hores d'ara (22.26 h) la dreta d'Almassora, tan aficionada als castells de focs d'artifici, només han tirat uns quants coets. I això, és un símptoma de que la victòria és amarga perquè han perdut 227 vots des de 2007 i es trenca la tendència a l'alça que portaven en les municipals.
Esperem que hagen pres bona nota i que els MCL traguen les seues oportunes conclusions. Nosaltres ja en llancem dues, que anirem ampliant els propers dies: 1) si Esquerra Unida i Esquerra Republicana haguèren comparegut a les eleccions en coalició el PP no haguès obtingut la majoria absoluta dels regidors; 2) si el PSOE haguès obtingut 24 vots més, el PP tampoc haguera guanyat.
És a dir, victòria amarga per a la dreta i derrota dolça per a l'esquerra.

A continuació, us detallem els resultats oficiosos de les Eleccions Municipals 2011 celebrades a Almassora (segons el Ministeri de l'Interior):


Escrutini (22.00 h) 100%

PP11 regidors (4.854vots)

PSOE6 regidors (3.065 vots)

BLOC4 regidors (1.970 vots)

ESQUERRA: 0 regidors (176 vots)

EUPV0 regidors (354 vots)

BLANC: 250 vots

NULS: 279 vots

Comentaris

  1. cuants vots fan falta en almassora per a el primer??

    ResponElimina
  2. moltes grácies per fer l'esforç d`informar, cosa que les oficialitats d'aquest poble no fan, senyal del que comenteu...

    ResponElimina
  3. ¿Perqué més de 6000 persones no han anat a votar a Almassora ?LAMENTABLE

    ResponElimina
  4. Efectivament, ara ja no poden parlar per la majoria de ciutadans.

    Tal vegada ací també hem iniciat un canvi.

    ResponElimina
  5. ni farts de palo ho entenem,lamentable.

    http://parlemdealmassora.blogspot.com/

    ResponElimina
  6. Sumar és una acció que mai se li ha donat bé a l'esquerra

    ResponElimina
  7. Per al primer comentari, és complicat però intentaré explicar-ho.

    El PP trau el últim regidor (el 11) en 441,5 vots. Dos possibilitats:

    A-Per un partit xicotet. Si per exemple Esquerra Unida hagués tret 442 vots (més que el coeficient pepero en el regidor 11) no hagués contabilitzat un regidor perquè no aplegaba al punyetero 5% dels vots. Per lo tant, aproximadament, farien falta 520 vots a un partit xicotetcon EO o ERPV, però per aplegar al 5% dels vots.

    B-Per al PSOE. Aquestos superen de sobra el 5%. Ells s'han quedat a les portes del 7. EL coeficient per al seté regidor ha sigut 438. Per superar els 441,5; els hagueren fet falta 24 volts perquè tens que dividor per 7.

    Un lio, ho se, però si lliges com funciona la punyetera llei D'Hond entendras una mica tot.

    ResponElimina
  8. Al administrador, en el mozilla no es veu be la página.

    Excelent treball

    ResponElimina
  9. Però quina sort han tingut, mare mevadilluns, de maig 23, 2011 1:47:00 a. m.

    Mireu els resultats d'aquesta nit, en Almassora, però els resultants de les autonòmiques.

    PP 4996 45.84 %
    PSOE 3330 30.55 %
    COMPROM 886 8.13 %
    EUPV 445 4.08 %
    ERPV 154 1.41 %

    A-El PSOE trau quasi 300 vots menys en les municipals que en les autonòmiques. Es tindran que fer preguntes els del PSOE d'Almassora. D'eixos 300 vots, sols feien falta 24 a l'altra urna.

    B-Esquerra Unida trau 445 vots, que si s'hagueren repetit en les municipals, hagués sigut més que el coeficient 11 del PP situat en 441,5 volts. Però com tot està nugat i ben nugat, els 445 vots no representen el 5% i no haguesen sigut prou.

    Ho mires per on ho mires, Casanova li ha encés molts ciris a Santa Quitèria. Quan la tornen a l'ermita, deuria anar enginyonat i d'esquenes.

    ResponElimina
  10. PSOE i BLOC sumen 200 vots més que el PP. Nugat i ben nugat. Injusta llei de repartiment, feixista i poca vergonya si damunt trauen pit.

    Enhorabona al BLOC, perquè el bon treball, el sentit comúi la dedicació al poble, per fi s'ha premiat.

    ResponElimina
  11. El PP, en la província de Castelló, en les autonòmiques, ha tret ara 5.000 vots menys que en 2007; i traurà un diputat més que eixe any.

    La coalició compromís va traure 22.200 vots en 2007 i dos diputats. Ara compromís i EUPV sumen entre els dos 10.000 vots més i... tatatachánnnn.... també dos diputats.

    A banda de que la llei d'Hond és una merda, l'esquerra alternativa deuria unir-se i no dividir-se.

    ResponElimina
  12. I ara, l'Almassora revolutiondilluns, de maig 23, 2011 2:03:00 a. m.

    Tinc que dir-vos que hem perdut en les urnes però guanyem el carrer. Ale, vos espere a tots i totes, alguna vesprada, en Maria Agustina.

    Indigneu-vos redeu i al carrer, a mostrar-se a pit que és l'hora.

    ResponElimina
  13. No todo el monte es oréganodilluns, de maig 23, 2011 2:19:00 a. m.

    En les municipals, a nivell nacional, el PP ha tret sols un 1,5% més de vots. BILDU, en percentatge, ha putjat més que ells i en proporció Cayo Lara també. A nivell autonòmic perden vots.

    I no han guanyat ells si no que han perdut els altres per ser uns tarambanes. Si li mires el careto a Alarte, sols li falta la bandurria i la capa de la tuna.

    ResponElimina
  14. ara hem vist que hi havien moltes posibilitats de derrocar al PP i per això tenim que comensar atreballar cara a les properes eleccions municipals.

    ResponElimina
  15. Com és possible que ahir hi va haver molts casos de gent que anava a votar i, inexplicablement i misteriosa, havia desaparegut del cens, si en anys anteriors havia pogut votar en aquell mateix col·legi. Els enviaven al siac, però ja no hi tornaven (!?). Però molts molts casos eh!

    ResponElimina
  16. Si és cert, i el PSOE no te un servei de teletaxi. Lamentable.

    ResponElimina
  17. La veritat és que aquell moment de la nit en què va apareixer PP 10,PSOE 7 i BLOC 4,a les dades del ministeri va ser el millor; m'haguera agradat veure la careta de Casanova per un foradet.Però l'alegria va durar poca estona.Malgrat totes les explicacions de la Llei electoral ,que l'esquerra suma més vots que la dreta, la victòria moral que això suposa ,etc.etc.no hem d'oblidar que han guanyat ells i faran de nou el que els eixirà dels collons .I jo pense ¿per diversificar el vot de l'esquerra la dreta no li haurà pagat la campanya a algun d'aquests partits xicotets que feia temps que no es presentàven??Com ha dit un comentari anterior la dreta ja tenia els seus càlculs fets i l'esquerra no se li dona bé sumar.No hem de viure del subidón que ara tenim per haver guanyat en vots ,perquè tristament hem perdut ,açò no és com Casablanca on "sempre ens quedarà Paris ",perquè no ens queda Paris sinò Casanova 4 anys més de "ordeno y mando".No hem de baixar la guàrdia,el BLOC ha aprés bé la lliçó ha escoltat ,ha buscat el votant ,i a pesar dels pocs recursos humans ,ha tret molt bons resultats ;eixe és el camí: apendre de la tàctica de la dreta per fer un govern d'esquerres ,i xafant-nos uns als altres no és bona solució.

    ResponElimina
  18. Muy buen seguimiento informativo el que habéis hecho. Con vuestro permiso voy a indicar otro medio de comunicación de Almazora con su correspondiente seguimiento de las elecciones.
    http://www.noticias964.es/almassora/?p=12120

    ResponElimina
  19. La llei d'Hond per desgràcia ja la coneixiem abans del 22-M així que quan la gent fa apologia de votar blanc o nul que sàpiga al que s'arrisca.

    ResponElimina
  20. A un altre polític no li importaria governar amb el 45% dels vots, de fet estaria encantat.

    Però un senyor amb el ego als nuvols, que cuida tant el què diran, que te als mitjans de comunicació totalment comprats per mantindre eixa imatge d'escolanet, que no admet crítica i que escolta fins i tot les veus de la bústia de Mediterraneo; dons segur que per dins estarà mosquejat i segurament estarà investigant qui dels seus no va anar a votar.

    Que te majoria absoluta? Si, però el poble l'ha castigat clarament, ha censurat la seva política, el seu autoritarisme, el seu populisme i el "ordeno y mando" que deien per ahí dalt. Sols la suma de varios factors li han donat la majoria.

    Ha tingut sort molta sort, ha guanyat, però deurà guardar les formes a partir d'ara. Si no està boig, s'acabarà el xuletjar a la gent i el linxament públic al que ha sotmés a aquells que el cuestionaven. Podrà "ordenar y mandar" però en cuidao, perquè com se cabretjen uns poquets la cosa se li ficarà xunga per al 2015. Les obres inútils, faraòniques i cares, les tindrà que repensar. Als de la platja no els dirà lo molt que ha fet, quan tots sabem que sols ha fet empastres.

    En poques paraules, s'acabat la verbena de la palomam i el paseo en barca. Li toca currar, escoltar, negociar, xerrar i sobre tot respectar a la gent.

    Eixa és la victòria dels indignats e indignades. La primera d'elles.

    ResponElimina
  21. Solo faltó escribir con tiza en la pizarra de noticias964.

    ResponElimina
  22. Respete molt els comentaris de esta fulla a totes les persones i totes les tendències polítiques,pero estic en contra de eixe comentari que a fet algú donant a entendre que EU Almassora s'ha presentat a les eleccions sobornada per el PP.Eixa es la claritat política que tè l'esquerra en este poble?...perque anem sobornats hem fet una capanya tan multitudinâria,no sigueu il.lusos...EU Almassora no ha fet mès que intentar donar una alternativa més a este poble i lamentem profundament que tota la ideología d'esquerres, que deuria de caminar sempre en la mateixa direcciò, acabe sempre en llocs diferents.Lo que hem fet ho hem fet desde la dignitat...o tù penses que si hagerem estat comprats no mos hageren ficat un candidat naixcut i criat al poble..?.No pense donavos mès explicacións,EU Almassora només a reclamat el vot que li pertany,el vot ideològic.Hem fet lo millor que hem sabut i esperem anar deprenent per a estar a l'altura de les 354 persones que han depositat la seua confianÇa en nosaltres.Com bè deia un amic meu: sólo me puede juzgar Dios....y tú no eres Dios.Ni de izquierdas.Salutacións a tots desde la zurda.Un component de EU Almassora.

    ResponElimina
  23. És veritat que de sobres per a les autonòmiques n'hi havia de sèpia, de salmó i groc descolirt perquè així alguns interventors i interventores controlaven un poc els "seus" votants? Pobret/a d'aquell a qui li hagen dut sobre en mà i haja votat a un altre!

    ResponElimina
  24. Estic d'acord en el comentari que està dos abans que aquest. A banda del dret legítim que te aquest partit en participar, EU no ha anat tant mal encaminada quan en les autonòmiques ha tret 445 vots. D'eixos 90 persones van pensar que per al poble era més encertat votar al PSOE i sobre tot al BLOC i la veritat ho van encertar una mica, però cuidaet que en altres circunstàcies el vot útil s'hagués transformar en inútil. 445 vots en la urna de les municipals era més que el coeficient del regidor 11 del PP, el problema és que no aplegaba al 5%.

    Si voleu fer una crítica honesta als resultats, començeu per preguntar-vos perquè el PSOE, en les municipals trau 3000 vots i en la urna del costat (autonòmiques) el voten 3300 persones. A 300 socialistes no els agrada alguna cosa del partit en Almassora. ZP ací no te la culpa.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Podeu fer tota mena de comentaris sempre que siguen respectuosos i empreu un llenguatge no despectiu i sense cap insult. Aquells comentaris que no cumplisquen amb això, seran esborrats.

Entrades populars d'aquest blog

CRÍTICA DE LIBROS: "La Orgía perpetua (Flaubert y Madame Bovary)", de M. Vargas Llosa

CRÍTICA DE LIBROS: “Volver a dónde” de Antonio Muñoz Molina - 343 págs.

LES VARIETATS LOCALS. Importància del manteniment de la diversitat en les espècies conreades i seguretat alimentària